Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak prehrat film na PS5

Od: johny* odpovědí: 4 změna:

Zdravím mám externí SSD disk 1TB( format exFat) a mám na něm filmy apod. Pokud ho ale strčím kamkoli do PS5 nikde nic. Chybí mi nejaká aplikace? nebo co dělam špatně? prošel jsem co se dalo ale nevím. Prej mám zvolit přehrat z USB ale kde to na PS5 najdu tuto možnost.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel556*
hodnocení

1x
Proč nepřipojíte externí disk rovnou do TV?
Nač mít pro přehrání filmů zapnuto ještě jedno zařízení?

hodnocení

0x
První odkaz na googlu
Na domovské stránce her konzole vyber možnost Galerie médií. Připoj jednotku USB ke konzoli PS5 a pak vyber možnost USB. Objeví se seznam videosouborů na jednotce USB. Výběrem souboru jej přehraješ.
Detekuje váš ps5 ten disk?
johny*
hodnocení

ano máte pravdu nechpau jak jsem to mohl dělat jinak že se mi v galerii USB neukazalo, ovšem nejde mi zvuk a už vubec nevím jak jej třeba přesunou na vnitřní uložiste PS5

PS konzoli mám nově, nejsem moc znalý

Nemám ps5 ale Xbox,tak sem se musel zeptat syna.
Když kliknete na ten film, seriál atd.. tak vám vyskočí co s ním chcete udělat.
Přehrát, přesunout, kopírovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]