Nejste přihlášen/a.
Prodává se krátší anténí kabel jak 1,5m a nebo neumím hledat? shop.fkt.cz/... A neříkejte mi že si ho můžu vyrobit,to vím taky ![]()
2x
Od roku 2012 už se analogově nikde vysílat nebude,už dnes jsou analogové vysílače značně omezeny.Tak vidím zbytečné,ještě se na analog orientovat.I když jen okrajově.Jinak se vyrábějí kabely 2 m,nevím,proč se omezovat ještě víc,ta malá smyčka za televizorem nemůže nikomu překážet.Kabely jsou k mání v téměř v každém hypermarketu.
JABRAKA
1x
Kemo. Co je na tom tak těžkýho si koupit samostatně 1metr koaxiálu, koncovky a udělat si přesnej rozměr kterej je potřeba?.?.? I když já nechápu proč by měla dýlka na tak krátkou vzdálenost vadit?.?.? Radši o metr delší aby bylo něco do foroty, když se bude hejbat s nábytkem. ![]()
Jde mi jen o to propojit set-top-box.Přesněji propjit stb na zadní straně vstup a výstup Jsou od sebe vzdáleny pár centimetrů,aby jsem mohl v případě vypnutí stb sledovat pořady analogově. Bude to tam strčený trvale a budu to aji přemistovat takže čím mín kabelů budu tahat a čím kratší tím líp
tvfreak.cz/...
A co si stím pomůžete když propojíte vstup a výstup. Aby vám šel i analog tak musíte propojit výstup a TV. I když dost dobře nechápu pokud přijímáte digitální vysílání přepínat na analog. Takže ještě jednou z STB SCARtem do TV koukat na digilál a z STB koakxem propojit do TV a koukat na analog.
doplněno 01.07.10 01:50: amidamaru® kdyby jste četl odpovědi ostatních tak by jste netvrdil nic o min. délce 1,5m. Dexx dal odkaz kde prodávají 1m už den před vaším příspěvkem. ![]()
TO: ar :To je STB s modulátorem. Takže scart zde nevyužiju. Televize s STB bude propojena jen koaxem. A ta malá smyčka koaxu slouží proto,aby když chci sledovat pořady analogově nemusel přehazovat přívodní koax tedy anténu do televize,ale stačí když vypnu STB a chytám analog. Zapnu STB a mám digital.
Analog potřebuji proto,jelikož na digital chytnem pouze multiplex 1, tudíš pro sledování novy a primy potřebuji analog.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.