Nejste přihlášen/a.
Prodává se krátší anténí kabel jak 1,5m a nebo neumím hledat? shop.fkt.cz/... A neříkejte mi že si ho můžu vyrobit,to vím taky
Od roku 2012 už se analogově nikde vysílat nebude,už dnes jsou analogové vysílače značně omezeny.Tak vidím zbytečné,ještě se na analog orientovat.I když jen okrajově.Jinak se vyrábějí kabely 2 m,nevím,proč se omezovat ještě víc,ta malá smyčka za televizorem nemůže nikomu překážet.Kabely jsou k mání v téměř v každém hypermarketu.
JABRAKA
Tak o tom teda nejsem předsvědšen že se kratší prodává. Jakto že ho tedy na internetu nemohu nikde najít. Ani známe obchody jako např.Alza nebo GM electronic ho na internetu nemají. Mají jen od 1.5m Pošlete mi 1 jediný odkaz že se kratší prodává.
Kemo. Co je na tom tak těžkýho si koupit samostatně 1metr koaxiálu, koncovky a udělat si přesnej rozměr kterej je potřeba?.?.? I když já nechápu proč by měla dýlka na tak krátkou vzdálenost vadit?.?.? Radši o metr delší aby bylo něco do foroty, když se bude hejbat s nábytkem.
Jde mi jen o to propojit set-top-box.Přesněji propjit stb na zadní straně vstup a výstup Jsou od sebe vzdáleny pár centimetrů,aby jsem mohl v případě vypnutí stb sledovat pořady analogově. Bude to tam strčený trvale a budu to aji přemistovat takže čím mín kabelů budu tahat a čím kratší tím líp tvfreak.cz/...
A co si stím pomůžete když propojíte vstup a výstup. Aby vám šel i analog tak musíte propojit výstup a TV. I když dost dobře nechápu pokud přijímáte digitální vysílání přepínat na analog. Takže ještě jednou z STB SCARtem do TV koukat na digilál a z STB koakxem propojit do TV a koukat na analog.
doplněno 01.07.10 01:50: amidamaru® kdyby jste četl odpovědi ostatních tak by jste netvrdil nic o min. délce 1,5m. Dexx dal odkaz kde prodávají 1m už den před vaším příspěvkem.
TO: ar :To je STB s modulátorem. Takže scart zde nevyužiju. Televize s STB bude propojena jen koaxem. A ta malá smyčka koaxu slouží proto,aby když chci sledovat pořady analogově nemusel přehazovat přívodní koax tedy anténu do televize,ale stačí když vypnu STB a chytám analog. Zapnu STB a mám digital.
Analog potřebuji proto,jelikož na digital chytnem pouze multiplex 1, tudíš pro sledování novy a primy potřebuji analog.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.