Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapnout televizi

Od: ale odpovědí: 9 změna:
Dobry den mám televizi nevím jak dlouho starou nemám k tomu ovladač a postraná tlačítka jsou rozbité mohly by stě mi poradit děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

4x
Buď napište typ nebo si sežeňte jiný dálkáč.
Nebo,že by Troll?

hodnocení

4x

Jasne,že poradime,len či sa vám to bude páčiť. Televízor odvezte na zberný dvor.

halamus

Beztak ta stará šunka, co zřejmě našel někde u popelnice, neumí DVB-T2.

hodnocení

3x

Mám auto, neznám rok výroby, chybí mu volant a spínací skříňka a páčky pod volantem nefungují. Můžete mi poradit? *zed*

10.12.23 22:23
hodnocení

1x

hodnocení

1x
Koukneš na typ a značku televize
Prolezeš bazoš inzerci možná sběrný dvory
Seženeš do něj nový baterie
A pokud bude funkční vyhráváš

kare
hodnocení

0x
Prodávají se univerzální dálkové ovladače stojí cca 200Kč.
halamus

U takového ovladače je pak člověk rád, když takový DO umí zapnutí/vypnutí, kanál +/- a hlasitost +/-.

kare
Ještě mě napadla jedna možnost, některé telefony (převážně Xiaomi). Mají IR vysílač a není problém v aplikací přidat zařízení/televizi.
@halamus Zkušenost mám dobrou. (Výrobce ovladače Nedis) stačilo v přiloženém návodu najít výrobce televize (Hitachi), na výběr bylo z 30 kódu pro daného výrobce. Pak jen vyzkoušet, který bude fungovat na 100%.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]