Nejste přihlášen/a.
Ahoj vsichni, chtela jsem se jen zeptat, jestli by mi nekdo neporadil jakou multifinkcni laserovou tiskarnu. Pozadavky jsou
- mala kancelar (2 osoby), barevna, fax, kopirka, rychlost tisku cca 20 ppm, nejvice na tisk nez na scan a kopie, wi-fi by mohla byt taky. Cena cca 10000, naklady na tisk aby nebyly v nebeskych vyskach.
Jen jestli nemate nekdo neco dobreho v kanclu, pac ta nabidka je fakt velka a ja se v tom moc nevyznam. Diky moc a pekny den.
Verca
Požadavky pěkné. S tím asi neporadím. Ale co se týká nákladů - je nutná barva? A FAX v době e-mailů? Wi-fi je parádička, ale tiskárnu s wi-fi jsem ještě neviděl. Já používám sice velký Brother, ale na malé kanceláře stačí h10010.www1.hp.com/... nebo verze HP M1120N - ta je síťová, jen není wi-fi. Renovovaný náhradní toner myslím že na 1.500 listů vyjde za necelých 1.000 Kč s DPH.
Ahoj, dekuji moc za odpoved, ta barva je asi potreba pac, budu ucit aj a obcas budu tisknout nejake barevne obrazky pro vyuku. CO se tyka wi-fi, tak tu ted mam HP Photosmart C4500 , akorat budu ted tisknout o poznani vice, takze jsem se rozhodla pro laser. Ten odkaz vypada dobre, dik moc. Pekny den. V
Tak to jo. Po chvilce hledání jsem narazil dle vašich parametrů na tuto: alza.cz/... Ale nemůžu posoudit jaká je. Ještě se můžu podívat doma, jestli nemám někde testy takovýchto multifukcí.
Co se týká tonerů, tak já porovnávám s firmou www.abel.cz a jejich aktuálním ceník renovovaných kazet. Je to velká specializovaná firma, ale tonery k této tiskárně v nabídce namají. Takže buď se kouknout jinam, nebo po něčem jiném.
Na ALZA mají černou 1500 stran za 1.099 Kč a barevné na 1000 stran za 999 Kč.
Tak doplňující info. Přikládám obrázek z časopisu CHIP 5/2010, kde proběhnul test těchto multifunkcí. Dokonce se tato tiskárna umístila na osmém místě a je to ta nejlevnější z TOP. Možná vám to v rozhodování pomůže. Případně si můžete vybrat něco jiného, ale dle vašich požadavků to bude asi to nejlepší. Jen tisknout s rozmyslem. Ty kazety taky něco stojí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.