Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook furt na nabijesce

Od: petaa odpovědí: 5 změna:

ahoj je mi 13 a mam notebook hp laptop a nabiji se 1 hodinu a 30 minut a do 3 hodin je vybity a chci se zeptat jestli vadi kdyz mam notebook furt na nabijesce jestli to vadi kdyz ho mam 2-3 dny zapojeny dlouhodobe

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Můj notebook je "furt na nabíječce" během používání už 9 let. Baterka je původní a pořád přes hodinu zvládne, když náhodou potřebuju notebook používat mimo místo se zásuvkou.
Ničemu to nevadí.

Taky to tak provozuji... Cca 10 let...

hodnocení

2x

Né já takhle provozuji notebook od koupě z obchodu, vlastně nikdy nejel jen na baterku (už 2 roky)

hodnocení

0x

Zřejmě má starou baterku, nepíšeš, o jakej model jde, ani jakou dobu vydržel původně.. ale stává se. Lze řešit výměnou baterie, pokud vydržela dýl. Jestli to je věc k reklamaci, nevim.

hodnocení

0x

Notebooku to nevadí, že je stále na nabíječce, ale baterce to trochu snižuje životnost. Zkus se poohlédnout po prográmku, který umí udržovat baterku trvale jen na cca 70% nabití, nedovolí, aby baterka byla trvale na 100%, protože to jí snižuje životnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]