Nejste přihlášen/a.
Je to normálni. To USB na rádiu není určeno k nabíjení, takže nedá tolik proudu. Tento problém je i s některými CL nabíječkami, zejména těmi ,,plastovými´´. Já jezdím denně podle Waze, takže jsem podbný problém měl též, vyřešil jsem to jednoduše - koupil jsem slušnou , kovovou CL nabíječku co dává 2x2A, ta je dostatečná i pro slušné nabíjení telefonu za jízdy
Telefon není primárně určený pro navigaci a při použití ve vozidle je často jeho spotřeba větší, než se přes USB stačí nabíjet. Mám stejnou zkušenost. Nabíjení přes USB do autozásuvky záleží na nabíječce, pokud dává méně než 0,6-0,8A, je to stejné, jako přes USB z rádia. Bohužel s nabíječkou USB 2,0A to nemám vyzkoušené, ale snad by to mohlo fungovat. S rychlím nabíjením nemám žádnou zkušenost.
do zásuvky auta dám redukci s USB
To, čemu říkáte redukce s USB je ve skutečnosti nabíječka do auta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.