Nejste přihlášen/a.
Jsem byla na 4 posilovací dávce očkování proti covidu od Pfizeru, měla jsem načtené všechny certifikáty a poslední už je též zneplatněný a zobrazila se červená barva. Zkoušela jsem ho odebrat a znovu QR kódem načít z papírového certifikátu a hlásí to potíže nelze ověřit elektronický podpis certifikátu-chyba SIG002. Zítra letecky cestuji do zahraničí a ráda bych to měla pro případnou kontrolu v zemi v pořádku. Infolinku covid mají pouze do 19h. Nevíte čím to může být že posilovací 4.booster který měl být na dobu neomezenou se tváří v aplikaci, že najednou už neplatí a jeho platnost vypršela?
V Cine sem byl nedavno a zadne ockovani ani formulare po mne nechteli.
Po pristani pouze klasicky otisky, pruchod zdravotni prepazkou a vstupni karta. Zkratka tak, jako to meli vzdycky.
Pokud si vzpomínám, tak se říkalo že sice čtvrtá dávka je "na věčné časy" (což se ale ve své době říkalo i o té třetí a o té první dvojici) ale že aplikace tečka tam má prozatimně nastavenou nějakou exspiraci a bylo v tom článku i číslo (už si nepamatuju, něco mezi 12 a 24 měsíci).
Je otázkou, kde ještě může někoho zajímat kovid, stala se z toho běžná nemoc, jako třeba chřipka. Kdyžtak se vybavte papírovými certifikáty. No ale co si pamatuju, ne všude byli takoví optimisté jako u nás. Takže i kdyby si tečka říkala cokoliv, může vám to v tramtárii stejně být k ničemu. Rakousko rovnou nastavilo platnost 180 dnů. Itálie to měla trochu zmatenější, ale očkování bez ničeho stačilo jen v období 30-90 dnů od aplikace. Naštěstí se tyhle všechny blbosti s vidinou další zabité sezóny už vloni před létem zrušili a letos to už opravdu nikoho nezajímalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.