Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem koupil TV BOX - TESLA MediaBox XG500
eshop.tesla-electronics.e/...
Připojil jsem je k televizi SAMSUNG QE55Q80B QLED ULTRA HD . V TV BOXU TESLA je hlasitost nastavena na maximum a přesto, pokud cokoliv pustím přes TV BOX TESLA např. YouTube musím dát hlasitost na televizi na 42 aby to bylo trochu slyšet. Pokud si Pouštím YouTube klasicky přímo přes televizi, mám hlasitost na 7 a jde slyšet perfektně.
Zkoušel jsem TV BOX TESLA i restarovat, ale žádná změna nenastala. Prošel jsem všchny možnosti nastavení, ale TV BOX TESLA hraje z jakékoliv aplikace YouTube, Netflix atd... abnormálně potichu.
Uměl by mi někdo poradit co s tím?
Děkuji.
Na podpoře mi řekli ať vyzkouším všechny možnosti nastavení zvuku v TV Boxu i v televizi, což jsem udělal, ale bohužel zvuk je stále extrémně slabý viz. popis výše.
Neznám TESLA. Zkuste odstranit/vypnout více-kanálové (prostorové - 3 a více reproduktorů) zvuky v nastavení v zařízení TESLA i na stránce YouTube (pokud je dostupné).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.