Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize Samsung, špatné podsvícení?

Od: trojan odpovědí: 6 změna:

Dobrý den ,chtěl bych se zeptat co to je ,když mi na obrazovce svítí dvě bílé tečky..televize je stará 7let.

zhruba uprostřed v dolní polovině v povzdálí...děkuji za odpovědi

Televize Samsung, špatné podsvícení?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
To budou mrtvé (vadné) pixely, nebo nějaká vada podsvícení. Fotku nemáte?
Fotka měla přijít sem, ne jako nová otázka, ale to už je jedno. Je to chyba v podsvícení, něco se tam uvolnilo, prakticky neopravitelné.

hodnocení

4x

Z pásku LED podsvícení odpadla rozptylová čočka a LED dioda svítí do jednoho místa - to jsou ty "přesvícené místa". Jsou servisy, kde to opravují, nicméně při stáří TV bych šel koupit rovnou novou.

vernon
hodnocení

0x
Mrtvé pixely.
doplněno 05.12.23 12:27: Aha, ty myslíš ty fleky. Tak to bude něco z podsvícením.

kare
hodnocení

0x
Chyba podsvícení, (Direct LED) pravděpodobně jen uvolněná čočka, ale vzhledem k tomu kolik jste si dal práce s otázkou. Jsem toho napsal až, až...
Doplnění: už vidím máte dotaz na víc částí...

hodnocení

0x
Těch flíčků tam svítí mnohem víc, vada podsvícení. Tohle udělalo samo? Spíš mi to přijde jako následek neodborné opravy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]