Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zakoupil jsem pračku s vrchním plněním Elektrolux. Byla jakžtak vyrovnaná už po rozbalení a tak jsem rovnou pral. Na to že nebyla zrovna levná a je vybavena lepším inverotorovým motorem tak se mi odstřeďování zdálo krapet hlučnější. No rozhodl jsem se jí vyrovnat přesně. Šteloval jsem přední nožičky a nakonec jsem se snažil dorovnat zadníma které, ale vypadali odlišně. Při otáčení jsem se dostal do polohy kdy už očividně otáčet nešlo, ale výška nožičky zůstala víceméně stejná. Každopádně to nějaký efekt asi mnělo a pračku jsem krásně vyrovnal nebo se dorovnala sama nevím. Postupoval jsem zcela automaticky jak jsem byl zvyklý s předchozími pračkami. Bohužel jsem zhrůzou zjistil, že u pračky se štelují pouze přední, zadní by se měli štelovat automaticky či co což je pro mne novinka. Při dalším praní, když se spouštěl ždímací cyklus se pračka jakoby lehce pohupovala ze strany na stranu, nevím jestli to dělala předtím, každopádně jinak stojí všema nožičkama pevně na zemi. Uplně se mi teď nechce ji znova přesouvat naklápět a zkoumat jak je tam ten samostav řešený. Dá se říct, že ždíme zcela stejně jako předtím a ani na 1200 otáček nikam necestuje. Myslíte, že jsem tam něco rozšteloval, pokazil?
Jsou dvě možnosti a obě jsou nechat to být a už do toho nehrabat, stejně se s tím teď už nedá nic dělat. Buď se "nic" nestalo a nebude to dělat problém, nebo se to časem ozve a technik to nejspíš opraví na záruku, protože nebude mít možnost dokázat, že jste si to zničil sám. Takže se nic neděje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.