Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s kvalitní značkou pračky

Od: zora odpovědí: 15 změna:
Zdravím,
vybírám pračku do domácnosti.
Je velmi široký výběr, chtěl bych se zeptat, jestli je třeba nějaká značka kvalitnější oproti ostatním?
Jakou máte zkušenost?
Díky

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

000
hodnocení

4x
AEG máme v rodině a po známých a zatím v pohodě.

futra
hodnocení

3x

První pračku Whirpool jsme měli 19 let.Druhou pračku AEG asi 2 hodiny.Prodavač ji přivezl , zapnul a odjel.Když začala vypouštět vodu ,tak to teklo všude možně z pod pračky.Po telefonátu ,že ta pračka teče nám ji hned vyměnil za tu stejnou a tu máme přes deset let .Dělám ťuky ťuk na dřevo a zatím dobrý.

hodnocení

2x
U tohoto spotřebního zboží nemožné odpovědět, protože výrobci jednotlivé modely po čase obmění a provádějí změny. Na nových modelech bývají odstraněné nežádoucí vlastnosti starých modelů, například dlouhá životnost.
liska5

*smich**plac* Odstraněna dlouhá životnost, neboli instalace kurvítek.

hodnocení

1x
Mame pracku od Bosche. Po ctyrech letech vse ok, bez zavad, pere dobre.

Také bych příště koupil Bosch - máme též ledničku Bosch a jsou to spolehlivé spotřebiče.

smode2
Mám Bosch, asi 5 let, praní jestli hodně, 1x týdně. Čili skoro vůbec. V obchodě deklarovaná jako s minimálními reklamacemi. Při opakovaném praní voda pod pračkou, horní víko rezne, začíná se ozývat typické pištění při otáčení bubnu. Nikdy více. Nejlépe koupit nejlevnější šrot a čas od času jej vyhodit a koupit nejlevnější jinou.

hodnocení

1x

Ono je to kus od kusu, porouchat se může i pračka od vyhlášeného výrobce. Měla jsem drahou a rozbila se po měsíci. Nyní mám střední třídu a už bych drahou nekoupila. Vždyť je to spotřební zboží a stejně vydrží pár let... Raději si za 2-3 rok koupím novou.

hodnocení

1x
Mám už druhou Electrolux. První dala patnáct let skoro denního praní. Při stěhování jsme ji nechali na místě. Mám teď novou, vestavnou, značce jsem zůstala věrná.

hodnocení

1x
Prostě si vsadíte do loterie a buď vyhrajete hodně, málo, nebo nic.
Zkuste štěstí.

re4zon
hodnocení

1x
Nic jako kvalitnejsi znacka neexistuje. Kup to nejlevnejsi s nejdelsi zarukou. A priste hledej, podobnych dotazu je tu za posledni dva roky nejmin dvacet...

hodnocení

0x

Kvalitná práčka aj niečo stojí.

miele.cz/...

vernon
hodnocení

0x
Beko. Hodně muziky za málo peněz...

el
hodnocení

0x
Mám Electrolux 10 let, otec tu samou jen starší provedení 15-20 let cca, Obě fungují bez jakýchkoli vad.
Jinak mám v rodině i opraváře prácek a ten vždy chválil AEG.

hodnocení

0x

Sázím na AEG/Electrolux. Takový nepatrně lepší střed a nemůžu si stěžovat. Všechny spotřebiče fungují nejméně 15 let.

Myčka u mamky přes 25 let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]