Vlastníci autokamer poraďte jakou koupit? Chci odnimatelnou,nechci mit rozbité okno.Vybral jsem si tyto - datart.cz/.... datart.cz/... . alza.cz/.... U te třetí při odpojeni je třeba odpojit i kablik.Anebo poraďte jaké kamerky mate Vy .děkují
Sundávat po každé jízdě kamerku je opruz a vsaďte se, že zrovna před nehodou ji tam mít nebudete (zapomenete, nebo pojedete "jen kousek"). Já to po krádeži kamerky vyřešil tak, že jsem louskl zrcátko, prohloubil ho o 2 cm hliníkovým páskem, udělal vepředu otvor pro objektiv, vše začernil a zvenku kamera není vidět. Otevírá se to na závlačku. doplněno 01.12.23 14:58: Na tom není co neotevřít, závlačka je vlastně jen silnější drát, který vede durch a drží pohromadě obě části zrcátka. Kamera je wifi, otevírám to tak 1x ročně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.