Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skáče mi tam CD ROM

Od: to* odpovědí: 7 změna:

Mám stáhnutou hru EURO TRUCK SIMULATOR ISO otevírám jí DEAMONTU,mám to instalovaný všechno ale anglicky mi to tam píše ať vložim správnej CD ROM a pak abych restartoval program.*zed*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

tedy vlož správné Cd pc-hry.surtep.cz/...

rexx*
hodnocení

0x

Přesně jak píše předchozí rádce, vložte zakoupené CD a hra vám pojede jedna báseň. Pokud cd nemáte, stáhněte si demo a po vyzkoušení hry se rozhodněte, zda do ní ty penízedáte.

resl*

Bože je mi z vás na nic tazatel chce poradit a vy hned o morálce bežte ,už někam..

rexx*

No dobrá, tak já bych měl taky otázku. Líbí se mi jedno auto, každý den stojí u nás před domem, ale když k němu přijdu chce to po mě klíče. Nevíte někdo jak to udělat, aby to šlo i bez klíčů?

Když už nevím jak to ukrást, neptám se na to blbě ve fóru.

hodnocení

0x

Tuto hru jsem taky zkoušel. Stáhl jsem iso a dal ho do virtuální mechaniky nainstaloval, ale vždy to napsalo, že tak není disk. Tak jsem to vypálil a pořád to tak bylo.

Hru jsem smazal a cd vyhodil.

Zřejmě to asi nijak nesprovozníš!

iku*

Vcera stáhnuto a jede to kde je problém?

fidonet*
hodnocení

0x

o co v té hře jde? Jen o simulaci jízdy? To by se libilo mým holkám. Odkaz od Alfa vypadá dobře a je to levné. Volant jim pujčím :) tak to zkusíme, tedy asi ... jd etedy jen o simulaci, nebo jsou tam i nějaké ukoly, mise?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]