Nejste přihlášen/a.
Manželka má fakt úzký zvukovod, tzn, i když je u většiny bezdrátových sluchátek do uší přibalený set náhradních gumiček různých velikostí, tak i ta nejmenší gumička je velká.
Zároveň mívá problémy se záněty ucha, takže strkat si něco dovnitř asi nebude nejvhodnější.
Neřešil někdo?
Nehledám klasická velká sluchátka s mostem přes hlavu, zatím mi z toho vychází nejlépe konstrukce "pecky" , ale nikde se nedočtu jak je to velký aby to zase netlačilo.
Máte je vyzkoušené? Já nemám s tímto tipem "na kost" zkušenost. Co jsem četl v recenzích obecně, tak je to tak na mluvené slovo, o tom, že by pěkně hrály hubu se moc nepíše.
Bojím se jak moc velká katastrofa to bude.
Dobrý den,
Mám přesně stejný problém jako vaše manželka a opravdu dlouho jsem toto řešil.
Úplnou náhodou jsem narazil v Datartu na sluchátka "na kost" značky SHOKZ za cenu něco přes 3 tisíce.
Problém byl v tom,že prodavačka o tomto systému nevěděla nic jen , že je výborný samozřejmě a vyzkoušení nebylo možné i přes to ,že se do ucha vůbec nevkládají.Údajně kvůli hygieně.
Shodou okolností jsem zklamán při odchodu z prodejny na chodbě obchodního centra potkal paní se sluchátky na hlavě.
Oslovil jsem jí a ona mi sdělila ,že jsou dokonalá a než jsem se nadál už jsem je měl na hlavě.
Pro někoho kdo nezažil,neuvěřitelný pocit a perfektní poslech.
Sluchátka jsem okamžitě zakoupil a všichni co je vyzkoušeli odemne jenom žasli a žasnou.
Za mě po letech hledání TOP TOP
Samozřejmě používám na hudbu,komentáře max na mluvené slovo je absolutní nesmysl.
A hlavový most není na hlavě ale za krkem.Jediné omezení je ,že je nemožné se při poslechu opřít nebo ležet na polštáři,jelkož máte onen most za krkem,ale krku se nedotýká.
Používám převážně venku a pocit máte jako ve voze s autorádiem ,slyšíte okolí i hudbu a nebo zesílíte hodně a okolí přehlušíte.
Za mě dokonalý produkt i za ty peníze.Neměnil bych
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.