Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iphone 15 promax

Od: julis odpovědí: 3 změna:
Prosím pěkné hlasové zadávání do googlu mi nefunguje. V nastavení mám mikrofon zapnuty. Nevím, co jsem zmackla,je to můj 1 iphone a nemám s tím zkušenosti. Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím,

pokusím se odpovědět, ale..

Potřebuji více přiblížit problém. Kde a jak nefunguje zadávání? Myslíte do google vyhledávače v appce, nebo přes Safari, kde?

Přibližte to, připojte i screen s hláškou nebo s klávesnicí kde co nejde..

syry
hodnocení

0x

A co se takhle zeptat umělé inteligence Sýry?

Tedy buďto rovnou, kde je problém, anebo aby to tam zadala za tebe. ona třeba bude vědět kam, mi to netušíme.

hodnocení

0x

Doporučuji optat se umělé inteligence ChatGPT. Ta mi dala několik rad, co zkusit. Když si s ní popovídáte, mohla byste najít řešení. Já to sem nemohu napsat kvůli pravidlům této poradny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]