Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Světelný bezdrátový zvonek

Od: raven® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Hledám na netu světelný bezdrátový zvonek, který má aji nějaký zvuk teda :) A nejlépe aby po dohrání hudby blikal pořád dokud by se nevypnul nebo nepotvrdil tlačítkem.

Je to pro nemocného člověka, který potřebuje péči a nemůže se hýbat z místa.

Nemáte s tím nějakou zkušenost a nebo nevíte nějakou alternativu k tomu?

Děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

je to dost specifický požadavek bez podrobností...takže pár návrhů:
gme.cz/...
gme.cz/...
shop.fkt.cz/...
audiocentrumtv.cz/...

arimas*

jeee tak to super co se tu clovek nedovi... zrovna se mi tohle hodi protoze kdyz jsem v obyvaku mam pustenou televizi a nekdo zvoni tak ja absolutne neslysim protoze nas zvonek zvoni takovym hlubokym mekym tonem a nikdy se ke me nikdo nedozvoni . vubec jsem netusila ze neco takoveho existuje *smich* mazec . to se mi na poradte libi ze i kdyz radu nehledam tak preci jen ji tu najdu *palec*

hodnocení

0x

Hledejte na internetu pod pojmem OPTICKÝ ZVONEK či ZVONEK S OPTICKOU SIGNALIZACÍ. Nabídka je překvapivě široká.

doplněno 27.06.10 18:18:

No, asi těžko budete hledat přesně podle svého požadavku. Doporučuji vám použít vysílaček - tzv. chůviček, které vám zajistí trvalý přehled o dění v oddělených prostorách. Pak stačí jen promluvení nemocného a zvuk bude sepnut. Lze k tomu požít i soupravu za asi 15 stovek i s nabíječkami - mají tuto funkci a poměrně velikou výdrž i dosah. Dále lze použít podobné přístroje i s monitorem, které jsou o něco dražší, ale také umožňují nepřetržité monitorování a oboustranný kontakt...

doplněno 27.06.10 18:20:

Aha, doplňuji mnou používanou soupravu - TWINTALKER 9100 LONG RANGE

hodnocení

výběr pestrý, ale bohužel nevyhovující :D proto sem se šel zeptat sem, jestli s tím někdo nemá zkušenost :)

Ale děkuji moc :)

hodnocení

Je to pro nemocného, takže vysílačka asi není to pravé, i když použitelnost a schopnost je velmi dobrá.

Jde hlavně o tom aby nemocný člověk nemusel nic dělat jenom zmáčknout tlačítko a já věděl že mám přijít. Stačí jedno zahrání hudby ale neustálé svícení, kdybych neslyšel hudbu. To svícení bych poté odklik.

Už jsem našel jedno polořešení, tak snad to bude vyhovovat. Je to dost podobné tomuto odkazu co jste sem vložili a děkuji moc za to :)

shop.fkt.cz/...

lui*
hodnocení

0x

Jablotron: www.jablotron.cz

klasický dálkový ovladač RC-86 nebo

ovladač ve tvaru hodinek RC-87

přijímač UC-260, nebo kdyby nestačilo dost výrazná zvuková signalizace, tak dodělat optickou signalizaci k UC-216.

Zavolejte na poradenskou linku, rádi Vám poradí. 483 559 987

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]