Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung Galaxy a23 ucpaný mikrofon

Od: jank* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den mám telefon Samsung Galaxy a23 5G a asi od července mám s ním takový problém ale až teď jsem se ton rozhodl řeši. je to že mám nějak jakoby ucpaný mikrofon Nebo jak bych to řekl Respektive když natáčim nějaké video tak šílené potichu a musím odznat na nejvyšší hlasitost abych něco slyšel. a Třeba jako teď jsem ho mám totoalně ucpan takovým způsobem že ty videa Jsou silně potichu i na nejvyšší hlasitost videa. existuje nějaký způsob jak ten mikrofon vyčistit a může s tím něco mít to že telefon používám bez krytu? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mikrofon bude ok, ak sa to pri telefonovani neprejavuje. Skor to vidim na nejake nastavenia hlasitosti pri nahravani alebo prehravani.

jank*
hodnocení

Při hovorech se to taky občas stane, ale velmi zřídka.

hodnocení

0x

Sice mám jiný typ Samsungu, ale počítám, že to bude stejné - spusťte v telefonu aplikaci Samsung members, tam klikněte na podporu a je tam Diagnostika telefonu. Tu spusťte a uvidíte - můžete tam otestovat vše i ten mikrofon. Případně zkuste spustit mobil v Bezpečném režimu - tím vyloučíte, že to dělá nějaká aplikace. Postup zde - metoda3

jank*
hodnocení

Zkusil jsem to a zjistil jsem že telefon má dva mikrofony o tom druhém jsem vůbec nevěděl jeden se nachází dole u reproduktorů O tom jsem věděl ale ten druhý se nacházejí někde nahoře ale tam je problém protože ten všechno zaznamenává strašně potichu takže pravda je vhodný mikrofonu Je něco za prvé nevím kde je jestli to je taková ta dírka nahoře nebo někde u zadní kamery...

Nevím, kde přesně máte ten horní mikrofon ( zkuste si najít manuál), může být třeba zanesený prachem, zkuste vyčistit, zubním kartáčkem, lepící páskou... A nebo nemáte ho nějak zakrytý obalem nebo fólií na displej?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]