Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samorestartování telefonu,černá obrazovka a blikající blesk

Od: ovecka odpovědí: 7 změna:

Mám starý telefon huawei asi 7 let . Z ničeho nic se mi začal samovolně restartovat a takto se mi to stalo asi 5x 6x po sobě. V telefonu jsem měla 40 procent nabito a najednou vybito . Je to divné protože takhle rychle se mi telefon nevybíjí. Psalo mě , že za 30 sekund se mě mobil vypne. Pak se tam objevil červený blikající blesk a nula procent. Dala jsem jsem to do náhradní nabíječky protože jsem nebyla doma nabily se 4 procenta . Ale pak jsem musela jet domů a doma jsem to dala do nabíječky a najednou se mě objevilo 48 procent nabito a bliká tam dole zelený blesk. Do telefonu se nemohu dostat , protže je tam jen černá obrazovka. Nyní mám nabito 80% a stále mám černou obrazovku a blikající zelený blesk dole. Co s tím a jak se do toho mobilu mám dostat .? Mám tam spoustu krásných fotek a videí z dovolených a potřebovala bych to z toho dostat . Bojím se , že o to příjdu. Musela bch to dát na flasky aspoň provizorně. než so zařídím větší diskv kompu. prosím poradte je nějaká neděje či stalo se někomu něco podobné? díky za rady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Stalo, nechte nabít a pak odpojte nabíječku a zkuste normálně zapnout...odchází baterie, pořiďte novou nebo raději nový mobil...kdyby byl problém i nadále, ozvěte se

111®
hodnocení

1x

můžete zkusit nechat vyměnit baterii

doplněno 24.11.23 17:55:

mne u huawei P10 Smart vyšla na 1000,..

ovecka
hodnocení

Děkuji za radu . Zdá se, že to zafungovalo. I když nevím na jak dlouho . Říkáte , že je to baterkou? Přes víkend to budu muset dát na flash disky. Doufám , že to vystačí.Mám tam totiž přes 4 tísíce fotek a nějaké videa , tak mám strach ,aby mě ta baterka vydržela . Bude to dost na výkon. Stejně budu potřebovat nový telefon , který dobře fotí a natáčí a má pěkné barvy . Protože většina mobilů fotí hrozně vyblitě nebo neostře. Tenhle mobil fotí ještě pěkně a je z kovu ne z plastu. Nahradit tento mobil bude velký problém. Navíc pořádný mobil bude stát 20 - 30 tisíc a to je hodně za jeden mobil. tento mě stál 12tisíc. Navíc v této cenové relaci jsem měla tu čest vidět mobil huawei nový před rokem za tuto cenu a s kvalitou je to už někdě úplně jinde . Fotilo to to naprosto otřesně tak špatně vyblité barvy a displej nažloutlý to opravdu nesnáším.a navíc byl těžší a to byl z plastu. Asi to vidím zase na nějaký samsung.

Při přenosu fotek nechte mobil na nabíječce...aspoň vydrží...pokud vám jinak vyhovuje, pak výměna baterie...O jaký typ mobilu se jedná?

ovecka
hodnocení

Asi to tak udělám . Je to mobil huawei P10 plus.

Cena samotné baterie plus, mínus ...k tomu servis; a zase 12 let klidu...

ovecka
hodnocení

Bylo by to hezké, ale zní to trochu moc idealisticky. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]