Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nemohu spárovat sluchátka BT s vysílačem

Od: medvidek180® odpovědí: 6 změna:

Koupil jsem si tento vysílač BT:

bonyplus.cz/...

a k němu tato sluchátka:

bonyplus.cz/...

Odnesl daleko všechna zařízení s BT a přes to to nejde – co prosím dělám špatně?

Pozn.: u sluchátek chybí český návod

Moc děkuji za každou radu. Michal

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

0x

Několik možností! 1. Na it nejdeš (já během 0,3s) český návod pro sluchátka a zkusíš dle něj. Hraje jen 1 sluchátko? apod

je třeba aby se propojila obě sluchátka ap... pokud to nepůjde někoho zkušenějšího, případně výměna...

hodnocení

Moc děkuji, už se to povedlo, ale asi by to chtělo lepší sluchátka (špunty) dost se to rozpadává. M.

pozn. : ano někdy jedno přestane , ale reklamace s poštovným by zabrala dost času a peněz

Tak to se nedivte, za tu cenu u nás v ČR... na ali bude cena ještě jinde...

hodnocení

Ano, děkuji, je to pravda (asi je v jednom sluchátku slabej accu - jsem slaboproudař), ale spočti si čas s balením, dobelhání se na počtu, vystát tam tu frontu a ještě poštovné -má to smysl? M

ml1
hodnocení

0x

Já třeba jsem se nemohl spojit se sluchátky, když se k nim připojil zcela automaticky jiný vysílač. Nejlepší je všechno, co se může párovat vypnout a potom spustit párování. Vysílač by se měl spárovat s prvními sluchátky, které najde a které jsou připravené k párování.

hodnocení

Moc děkuji, už se to povedlo, ale asi by to chtělo lepší sluchátka (špunty) dost se to rozpadává. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]