Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na S Galaxy A14

Od: ernie® odpovědí: 2 změna:

Zdravím

Potřebuji telefon pro nenáročného uživatele (manželku), volání, SMS, prohlížení internetu, víc opravdu nic.

Co říkáte na levný model, který se prý dobře prodává, na Samsung Galaxy A14?

Nejde o ušetření peněz, jde hlavně o to, aby nebyl telefon zbytečně naddimenzovaný a aby měl dobrou ergonomii a obsluhu ovládání. Současný manželčin model je šest let starý, menší a už drhne a ztrácí výdrž...

Případně poraďte alternativu.

Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Já myslím, že pro manželku dobrý, taky s ním počítám, kdyby manželce mobil dosloužil. Teda asi bych raději větší RAM (A33), ale tohle si Samsung nechá pěkně zaplatit. Prakticky to násobí cenu.
4GB = 4000 Kč
6GB = 6000 Kč
8GB = 8000 Kč
To je slušná "férovka".
Se 4 GB se asi dalších 6 let nevyžije, když je to dost málo už pro stávající systém.
Průšvih byl jeho předchůdce A13, kam potichu dali jen 32 bit Android, to byl slušný podraz.
Kupoval jsem dřív Xiaomi, ale to, kam se posunulo chování systému a MIUI mi krajně nevyhocuje. Ovšem jestli to bude u Samsungu lepší, to nevím.

Samsung se hodně zlepšil, byla by to jedna z voleb, co bych zvažoval.
MIUI je už asi ztracený případ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]