Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Signalizace otvírání vrat

Od: burian odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.

Potřebuji radu . Mám vedle domu velká plechvá vrata, která nezamykám. Potřebuji nějaké bezdrátové zařízení, které by mi dalo při otevření vrat krátký signál do domu /něco jako bezdrátový zvonek do zásuvky/ . Zkoušel jsem pohybový senzor, hlásil i vzdálený pohyb, ale signál do domu nebyl slyšet.

Děkuji, Burian

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Můžete koupit ten bezdrátový zvonek a tlačítko vysílače umístit k vratům. Buď vrsta budou spínat přímo tlačítko přes pružinu, nebo ještě lépe můžete použít místo tlačítka třeba magnetický kontakt a na vrata umísit magnet. Ale budete to muset nějak dodatečně zakrabičkovat proti dešti.
burian
hodnocení

U bezdrátového zvonku mě upozorňovali, že plechová vrata snižují dosah signálu a navíc je jako překážka 80 cm zeď.

Nevím, jak daleko to máte od vrat, ale tyto zvonky mívají dosah minimálně vyšší desítky metrů a dají se pořídit i se zvýšeným dosahem. Nám to jde bez problému přes několik zdí.

111®
hodnocení

0x
Vyzkousel bych hazyckovy kontakt + magnet. Kontakt umistit mozna na plast mimo vrata, staci 5cm mimo
111®

jazýčkový kontakt: tme.eu/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]