Ahoj, Máte někdo vyzkoušený CO2 senzor s tuya? když to zadám do ali Expressu, jako tuya CO2, tak mi to házi různé stolní “ teploměry” ale bez tuya, tak to asi neumím najít. A když tam dám řazení podle ceny, tak výsledky zmizí úplně… Zajímá mě, jestli se dá koupit co2 pod 15 $ dále by mě zajímalo chytrá zásuvka (tuya), která by uměla reagovat i na základě teploty, buď integrovaným, anebo lépe externím čidlem, řekněme že teplota klesne <1°C a sepne.
Ty to nepouzivas ze ne? Ta prvni vyzaduje USB a ma rozsah 0-1000 ppm, tedy o howne… je potreba aspon 4000 ppm. Pro srovnani dnes netatmo weather stanice stoji 2600,- (dve cidla), pripadne dodatecne cislo od 1350 Kc (ceny black friday jinak o dost vyssi). Myslim to ma 0-5000 ppm. Ty dodatecny cidla maji 4xAAA a vydrzi cca rok. Nebo pouzivas neco konkretniho? V te tuye je spousta HW ale taky dost nedotazenych
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.