Uvažuji o koupi mobilu Motorola Moto G32 6GB/128GB , který je ale dodáván bez nabíjecího adaptéru - předpis na 30 W.Nalezl jsem za rozumnou cenu adaptéry na 25 W :Samsung EP-TA800XB a Samsung EP-TA800XWE .Tyto adaptéry mají mít automatiku na volbu napětí a proudu (v popisu mobilu jsem nenašel hodnotu napájecího napětí), tak bych poprosil o stanovisko, zda některý z těch adaptéru Samsung vyhoví pro připojení na mobil Motorola. Pokud bude nabíjení kvůli nižšímu příkonu pomalejší, tak to vadit nebude.Děkuji
Je to, jak píšete, nižší výkon nevadí, naopak. Já proto mobil přednostně nabíjím přes noc "pomalou" 5V nabíječkou a rychlonabíječku schopnou dodat vysoké výkony používám jen když potřebuji nečekaně rychle nabít. Takže si klidně kupte tu 25 W, ale doporučuji většinově nabíjet nějakou obyčejnou "pomalou", kterou jistě doma máte.
Je jedno, jakou nabíječku k tomu připojíte. Sám si vybírám takovou, která zobrzuje i nabíjecí napětí +proud, popřípadě výkon. A optimálně když podporuje i rychlonabíjení (ale takové poslední dobou zmizely z trhu).
Mám tak hned přehled jestli nabíjení probíhá normálně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.