Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám problém.. nejdou mi vymazat Mp3 z telefonu..¨když to chci vymazat v telefonu píše mi to že soubor nelze odstranit soubor je chráněn.. a když chci v PC to odstranit (USB port) tak mi to píše ,,Soubor*.mp3 je pouze pro čtení. Opravdu ho chcete odstranit trvale? kliknu na Ano a ,,*.mp3 - nelze odstranit: Úložiště je chráněno proti zápisu.
Zrušte ochranu před zápisem a akci opakujte.
prosím poradte nevím si rady.. ![]()
Mám SE C510
Není takto vymazání mp3 blokováno třeba proto že je přiřazeno jako vyzvánění k nějaké položce telefonního seznamu, budíku nebo něčemu podobnému? Neznám SE, tak jen přemýšlím nahlas...
.
A pak už jen poslední možnost, kartu vyndat z telefonu a strčit přímo do PC, tam by s vymazáním neměl být problém.
děkuji děkuji děkuji moc!
asi by mě to nenapadlo že to musím dělat přes adaptér..
vždy sem to dělal přes USB..
Díki moc můžete uzavřít ![]()
Stejně bych ještě popřemýšlel nad první možností z mé poslední odpovědi. Ten telefon vymazání záměrně blokuje, a asi k tomu nějaký důvod má! Aby Vám pak nevolal nkdo důležitý a nebyl bez vyzváněcího tónu...
Je to soubor který byl do telefonu nahrán uživatelem, nebo už tam je od výrobce v rámci nahraného základního SW?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.