Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám problém.. nejdou mi vymazat Mp3 z telefonu..¨když to chci vymazat v telefonu píše mi to že soubor nelze odstranit soubor je chráněn.. a když chci v PC to odstranit (USB port) tak mi to píše ,,Soubor*.mp3 je pouze pro čtení. Opravdu ho chcete odstranit trvale? kliknu na Ano a ,,*.mp3 - nelze odstranit: Úložiště je chráněno proti zápisu.
Zrušte ochranu před zápisem a akci opakujte.
prosím poradte nevím si rady..
Mám SE C510
Není takto vymazání mp3 blokováno třeba proto že je přiřazeno jako vyzvánění k nějaké položce telefonního seznamu, budíku nebo něčemu podobnému? Neznám SE, tak jen přemýšlím nahlas....
A pak už jen poslední možnost, kartu vyndat z telefonu a strčit přímo do PC, tam by s vymazáním neměl být problém.
děkuji děkuji děkuji moc! asi by mě to nenapadlo že to musím dělat přes adaptér..
vždy sem to dělal přes USB..
Díki moc můžete uzavřít
Stejně bych ještě popřemýšlel nad první možností z mé poslední odpovědi. Ten telefon vymazání záměrně blokuje, a asi k tomu nějaký důvod má! Aby Vám pak nevolal nkdo důležitý a nebyl bez vyzváněcího tónu...
Je to soubor který byl do telefonu nahrán uživatelem, nebo už tam je od výrobce v rámci nahraného základního SW?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.