Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušte ochranu před zápisem a akci opakujte

Od: smrtkox odpovědí: 11 změna:

Ahoj mám problém.. nejdou mi vymazat Mp3 z telefonu..¨když to chci vymazat v telefonu píše mi to že soubor nelze odstranit soubor je chráněn.. a když chci v PC to odstranit (USB port) tak mi to píše ,,Soubor*.mp3 je pouze pro čtení. Opravdu ho chcete odstranit trvale? kliknu na Ano a ,,*.mp3 - nelze odstranit: Úložiště je chráněno proti zápisu.

Zrušte ochranu před zápisem a akci opakujte.

prosím poradte nevím si rady.. :(

Mám SE C510

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

3x

Není takto vymazání mp3 blokováno třeba proto že je přiřazeno jako vyzvánění k nějaké položce telefonního seznamu, budíku nebo něčemu podobnému? Neznám SE, tak jen přemýšlím nahlas...*nevi*.

A pak už jen poslední možnost, kartu vyndat z telefonu a strčit přímo do PC, tam by s vymazáním neměl být problém.

smrtkox
hodnocení

děkuji děkuji děkuji moc! :) asi by mě to nenapadlo že to musím dělat přes adaptér.. :) vždy sem to dělal přes USB..

Díki moc můžete uzavřít :)

hop®

Stejně bych ještě popřemýšlel nad první možností z mé poslední odpovědi. Ten telefon vymazání záměrně blokuje, a asi k tomu nějaký důvod má! Aby Vám pak nevolal nkdo důležitý a nebyl bez vyzváněcího tónu...

smrtkox
26.06.10 18:42
hodnocení

haha =)

billie*

Mám stejný problém, počítám, že když strčim kartu do počítače, tak ji smažu. Ale co když mám takto uloženou hudbu i přímo v mobilu? Co s tím? Hudbu nemám k ničemu přiřazenou, to bylo to první, co jsem vyzkoušel.

hop®
hodnocení

2x

Je to soubor který byl do telefonu nahrán uživatelem, nebo už tam je od výrobce v rámci nahraného základního SW?

hanher*
hodnocení

0x

Buď to bude chráněný soubor výrobce.

Pokud je to na pam. kartě, je možná zamknuta proti přepisu- je na ní pohyblivý zobáček.

hodnocení

0x

V počítači najet na ikonu s písničkou,kliknout pravým tlačítkem myši,najet dole na vlastnosti,pak se podívat v tabulce,zda není zaškrtnuto "Jen pro čtení" nebo něco podobného.Pokud ano,tak zrušit,kliknout na "Použít" a "OK".

smrtkox
hodnocení

ne nahrál jsem to tam sám..

ne není tam žádný zobáček.. pokud pomůže je to Sandisc M2 2Gb

Ano vím o tom.. jenže Jen pro čtení je sice zaškrtlé.. ale nejde odškrtnout.. je zabledlé

smrtkox
hodnocení

Ještě dodám obrázek kdyby ste nepochopili..

2i.cz/...

smrtkox
hodnocení

Ještě dodám obrázek kdyby ste nepochopili..

Zrušte ochranu před zápisem a akci opakujte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]