Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet Google play

Od: meloun odpovědí: 9 změna:
Dobrý večer. Mám tablet tcl 10l. A nejde mi na něm stahovat u Google play aplikace. A účet tam mám založení. Pořád mi to píše. Čeká na instalaci. A nic se nestáhne. Děkuji za rady.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dobrý večer, hloupá otázka, ale přístup k internetu je funkční? Jestli ano, tak zkouknut zda je v úložišti dostatek místa. Popřípadě mrknout na důležité aktualizace.
meloun
hodnocení

Ano internet mi jde normálně. Aktualizaci jsem zkoušela

hodnocení

0x
Smazat data aplikace Google play.
A fungovalo to někdy? Možná jdou i odinstalovat aktualizace googe play a vrátit se k tovární verzi.
Mimochodem, kolik zbývá místa v úložišti?

meloun
hodnocení

To jsem zkoušela. I jiný účet. A nic nefunguje

hodnocení

0x
A vypnout a zapnout neponohlo?

meloun
20.11.23 07:44
hodnocení

Ne právě

meloun
hodnocení

Úložiště mám volné 18,45 GM . A tovární nastavení nejde dát

hodnocení

0x

Hardreset - tlačítko zapnutí zmáčknete zároveň s tlačítkem volume (nejsem si teď jist, jestli plus nebo mínus) - držíte pár vteřin - a tovární nastavení se vám prostě ukázat musí.

Pak si stáhnete "čtečku knih" a vypnete připojení k síti, nahrajete si tam přes PC pár knih - jako čtečka to může být dobrý. Jinak to bylo už od koupě tablet spíše jako podložka na zákusky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]