Dobrý večer. Mám tablet tcl 10l. A nejde mi na něm stahovat u Google play aplikace. A účet tam mám založení. Pořád mi to píše. Čeká na instalaci. A nic se nestáhne. Děkuji za rady.
Dobrý večer, hloupá otázka, ale přístup k internetu je funkční? Jestli ano, tak zkouknut zda je v úložišti dostatek místa. Popřípadě mrknout na důležité aktualizace.
meloun
Ano internet mi jde normálně. Aktualizaci jsem zkoušela
Hardreset - tlačítko zapnutí zmáčknete zároveň s tlačítkem volume (nejsem si teď jist, jestli plus nebo mínus) - držíte pár vteřin - a tovární nastavení se vám prostě ukázat musí.
Pak si stáhnete "čtečku knih" a vypnete připojení k síti, nahrajete si tam přes PC pár knih - jako čtečka to může být dobrý. Jinak to bylo už od koupě tablet spíše jako podložka na zákusky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.