Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
na bouracím kladivu Parkside mi odešel regulátor otáček,stane se něco když ho vyřadím a motor pojede na přímo?
Moc děkuji všem.
kromně toho že si nenastavíte optimální otáčky se nestane nic..Jestli to jede naplno už nyní odešel asi tyristor, tak není třeba nic vyřazovat.
Dobrý den,děkuji za odpověd,právě,že to momentálně neběží.ale když připojím napětí až za regulátor,tak se to normálně točí,tak předpokládám,že je chyba v regulátoru.
OK,odpoledne nafotím,děkuji.Ještě prosím dotaz,mám doma články 18650,u ktrerých mi nabíječka imaxB6mini vykazuje hodnoty okolo 70mohmu,jsou to články z vyřazené baterie elektrokola,tudíž se nelze spolehnout na to,že jsou v nejlepší kondici.Šlo by tyto články použít do akunářadí a nakolik můžu věřit té nabíječce.Moc děkuji.
je myšleno mili Ohm? To je dobré jen jjestli mají kapacitu. To by odpovídalo zkratovému proud ca 50A: Ale nezkoušet!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.