Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátová sluchátka – kde vzít?

Od: medvidek180® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, moc a moc Vás všechny prosím, pomozte IDůchodci, jak se jmenují a nejlépe i kde koupit Bezdrátová sluchátka. Moje paní je má, ale asi neví o čem mluvím. Má je pouze k mobilu, kde se musí stáhnout aplikace a jinak "prý" to už nejsou bezdrátová. Myslím, že se "po čertech" mýlí a nejsme schopni se domluvit!

Já mám na mysli taková, která zastrčím do jakého – koli zažízení – pokaždé do jiného na jacka 3,5 mm (do věže, do televize,do notebooku, do telefonu, aj.) a když mi zapíská konvice s vodou na kafe, tak musím vše zastavit, vyndat je z uší a jít to řešit.

Jsou to sice jen špunty do uší (ty mi vyhovují nejlépe – nechci velká sluchátka a roztahovat tu dlouhé kabely), ale bojím se dne, kdy na to zapomenu a strhnu zažízení ze stolu. Zažízení je mnoho – a všechny na Jack 3,5.

Nemusejí být extra kvalitní (ikdyž nastavení bysů a výšek by nevadilo)

Moc děkuji za každou radu.

Michal

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tyto by to nemohly být? Vysílač ja na Jack 3,5mm, takže nebude problém...

doplněno 18.11.23 22:41:

Tak v tom případě tento nebo podobný převodník a špunty bluetooth

doplněno 18.11.23 22:50:

Případně Sandberk, Umožní vám bezdrátově odesílat a přijímat zvukový signál díky technologii Bluetooth 5.1. Lze jej nakonfigurovat jako vysílač i přijímač. Snadno si tak pustíte hudbu z televizoru do sluchátek nebo z mobilního telefonu do autorádia. Dosah Bluetooth adaptéru Sandberg činí až 10 metrů. Je vybaven vestavěnou baterií s kapacitou 250 mAh, která vydrží pracovat až 2,3 hodiny. Bluetooth adaptér Sandberg nabijete pomocí napájecího USB–C portu, který vám poslouží i během přehrávání hudby, když se baterie vybijí.

Případně toto je to odsud

hodnocení

Moc a moc děkuji, ale já chtěl spíš špunty. Michal

hola
Špunty za 15 stovek teď nabízí O2 zase v akci za 499, pokud máte u nich službu

hola
hodnocení

0x
Nejjednodušší bude donutit vaši manželku, ať používá sluchátka, a vy si to pusté nahlas jak chcete…
přijde mi poněkud neohrabané, řešit dobíjení sluchátek, a transceiveru, který budete muset připojovat do TV do rádia do počítače, to je utrpení.
A místo konvice s vodou na kafe, si pořiďte kávovar nespresso, a to kafe espresso si udělejte instantně bez čekání :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]