Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po zapnutí dig.foťáku černý displej

Od: zajda888® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,můj dig.foťák (Casio Exilim) mi spadl na zem,sice v pouzdře,ale asi se něco stalo.Při zapnutí je displej černý,nevidím na displeji,co fotím,pokud něco "odfotím",tak se mi to na displeji nezobrazí.Po přenosu fotky do počítače vidím na monitoru taktéž jen černý obraz.Displej na foťáku bude dobrý,zobrazuje dříve pořízené fotky bez problémů.Takže optika? A vyplatí se oprava? Přístroj stál 3800,- Kč.Omlouvám se,že se tu na to ptám,že se neinformuju někde v servisu,ale jsem mimo ČR a nemám v nejbližší době možnost kamkoliv zajít.Děkuji předem

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

A nezaseklo se chránítko objektivu?

hodnocení

Tenhle foťák má vpředu "šoupátko" jako krytku,takže po jejím posunutí vlastně foťák startuje.Objektiv na tomhle přístroji je uvnitř,není vysouvací.

hop®
hodnocení

0x

Těžko říci bez bližší dianostiky, ale měl jsem podobný problém s levnějším foťákem (asi 1700,-) v záruce, a oprava se pravděpodobně vyplatila, jinak by mi asi dali nový. Takže doporučuji před vyhozením foťáku se ještě v nějaké opravně poptat.

hodnocení

Asi to tak dopadne,děkuji vám oběma za odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]