Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátová sluchátka k tv

Od: jarek111® odpovědí: 5 změna:

Potřeboval bych poradit, jaká si koupit bezdrátová sluchátka v přijatelné cenové relaci, cca do 1000 Kč. Potřeboval bych je k poslechu televizoru, abych nerušil spolubydlící. Kdo má s tím dobré zkušenosti, budu rád za každou dobrou radu.Televizor mám Panasonic.Sluchátka by měla mít v příslušenství přijímač, který se zapojí do tv. Dosah cca 10 m a výdrž tak do dvaceti hodin. Děkuji za dobré rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dejte typ TV Panasonic, třeba foto štítku. Nebo víte jistě, že má sluchátkový výstup?

Tv Panasonic TX - P42G20 ES., výstup na sluchátka má z boku
pak, jak radí ml1@, znovu odkaz

a tchýni jsem dokoupil druhou sadu NiMH bateriíí

ml1
hodnocení

2x

gme.cz/...

Trochu mimo rozpočet, ale mám s nima tu nejlepší zkušenost. Dosah po bytě a ještě dvě patra okolo. Narozdíl od BT, které sotva projdou stěnou.

Mám je už celé roky, takže už jsou i dost staré, míval je alzáč i mironet, teďka je má už jen GME.

Výdrž jsem nikdy neřešil, snad jen když odcházely baterky, jak se rapidně snižovala pod hodinu (i když jsem je dal hodně potichu), ale pak jsem koupil nové (dvě nabíjecí mikrotužky, co se musí svléknout z obalu) a zase to nemusim řešit. Tak nevím jestli je to 15 nebo 20 nebo 30, tak dlouho jsem to snad ani nepoužíval. Koukám, že slibujou 8 hodin, tak nevim. Mě vydrží normálně celý den s přestávkami, což může být tak 10-15 hodin. 20 hodin je moc, to by vám zbyly na spánek jen 4 hodiny.

Při výběru bych hledal právě rádiová - kvůli dosahu. BT nemá dosah nic moc, to je tak po místnosti. Infra potřebuje přímou viditelnost vysílače (některým modelům stačí i odraz). Takže právě jedině rádiová. Schválně koukám, jaký je výběr. Zdá se mi, že se ceny nějak urvaly ze řetězu a taky, že zmizela kategorie infra. Ale hlavně bych zkontroloval, jaké výstupy má televize, výstup na sluchátka už dávno neni standard (za to panasonic má standardně nezávislé ovládání hlasitosti sluchátek a reproduktoru, což se často hodí).

hodnocení

2x

Než ti tady někdo začne radit modely bezdrátových sluchátek, tak si nejprve něco přečti o jejich latenci, která nemá přesáhnout 40 ms, abys pak při půlvteřinovém zpoždění zvuku neměl dojem, že koukáš na jinej film, než co ti běží ve sluchátkách.

techarena.cz/...

hodnocení

Tv Panasonic TX - P42G20 ES., výstup na sluchátka má z boku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]