Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Video do mobilu

Od: smakaballl* odpovědí: 5 změna:

ahoj lidi . chtěl bych poradit jak dostat nějaky film do telefonu samsung gt s5620 monte . podporuje 3gp ,H263 H264, mpeg 4 ale zkoušel jsem dostat videa do telefonu mi vůbec nejdou . Jaký převaděč mám použít? a ještě se chci zeptat jak se zbavím malé ikonky na displeji E znamená to něco jako edge předem dík za rady*klik*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Stáhněte si program Format Factory - ten umí převádět videa, obrázky, hudbu do desítek formátů. Video převeďte na formát 3gp a potom pošlete do mobilu pomocí kabelu (rychlé) nebo pomocí Bluetooth (pomalejší) nebo Infračerveného portu (pomalé)

EDGE - to je myslím něco s internetem. Musíte jít do nastavení spojení a tam ho vypnout. Pak by to mělo zmizet.

Bohužel se Samsungy nemám moc zkušenosti, tak úplně přesně neportadím.

pepyk93*
hodnocení

0x

Možná by to chtělo nějaký screen,nebo alespoň nějaký obrázek.Nevím,zda myslíte,že to ,,éčko" nějak souvisí s tím videem? Mimochodem,nějakého správce spojení tam na Samsungu nemáte? Já bohužel také se Samsungy moc zkušeností nemám...

hodnocení

0x

E na displeji znamená,že jste připojen k internetu přes GPRS,technologii Edge,která přenáší data rychlostí asi 20-25 kB/s.Tohoto písmene se nijak nezbavíte.Pouze,když ukončíte připojení k síti.

smakaballl*
hodnocení

to E žere peníze nebo né?

bena*

Toť otázka - může i nemusí. Zálůeží jakého máte operátora, tarif, jestli právě nějaká data nestahujete, atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]