Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potíže s instalací

Od: Bidlo odpovědí: 2 změna:
Zdravím.Mám potíže s instalací některých programů(např.FineReader)na svá XP Profesional.Těsně před dokončením instalace vyskočí okno,že byl odmítnut přístup do HKEY LOCAL MACHINE/SOFTWARE/JMÉNO PRODUKTU,i když jsem přihlášen jako administrátor a instalace se stáhne zpět.Ze stejných důvodů mi některé programy(třeba Kerio Firewall)nejdou ani update-ovat,ani odinstalovat.Můžete poradit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

duke*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ja jsem mel uplne stejny problem a nevim, cim to bylo dodnes. Pomohla reinstalace systemu...

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nepoužil jsi nějaký tweakovadlo nebo něco podobného, čím by jsi mohl zabránit přístupu do registru? Pokud vím, tak to jde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]