Zdravím, používám spotify a občas se mi stane že nějaká muzika, kterou mám rád tam prostě není (například různé druhy remixů atd.) Mám spotify i na počítači a řeším vždy tak, že si stáhnu mp3 verzi toho, co chci na spotofy nahodit, to přesunu do určeného adresáře a poté si už z "Místních souborů" ve spotify přidám zvukovou stopu do playlistu, který mám v telefonu stažený. Poté mi funguje vše dobře ale třeba za týden mi skladba v playlistu zšedne a nejde přehrát. Respektive jde když ji v playlistu konkrétně vyberu ale když přepnu písničku před ní tak mou přidanou stopu to přeskočí a hraje to, co je v playlistu za ní. Proč? Napadlo mne že to dělá spotify kvůli názvu ale 90% přidaných skladeb to dělá to výše popsané a pár už mám přidaných přes rok a pořád je lze přehrát vždy. Zkoušel jsem i pojmenovat úplně náhodně a stejně zašednou. Řeším to, protože když jedu autem a přepínam skladby na volantu tak mi spotify přeskočí ty mnou přidané, když poslouchám na mobilu tak mi to logicky nevadí. Budu rád když se tu dozvím proč se to děje a jak se tomu vyhnout. Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.