Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spotify přidávání souborů

Od: thomas odpovědí: 1 změna:
Zdravím, používám spotify a občas se mi stane že nějaká muzika, kterou mám rád tam prostě není (například různé druhy remixů atd.)
Mám spotify i na počítači a řeším vždy tak, že si stáhnu mp3 verzi toho, co chci na spotofy nahodit, to přesunu do určeného adresáře a poté si už z "Místních souborů" ve spotify přidám zvukovou stopu do playlistu, který mám v telefonu stažený.
Poté mi funguje vše dobře ale třeba za týden mi skladba v playlistu zšedne a nejde přehrát. Respektive jde když ji v playlistu konkrétně vyberu ale když přepnu písničku před ní tak mou přidanou stopu to přeskočí a hraje to, co je v playlistu za ní.
Proč?
Napadlo mne že to dělá spotify kvůli názvu ale 90% přidaných skladeb to dělá to výše popsané a pár už mám přidaných přes rok a pořád je lze přehrát vždy. Zkoušel jsem i pojmenovat úplně náhodně a stejně zašednou.
Řeším to, protože když jedu autem a přepínam skladby na volantu tak mi spotify přeskočí ty mnou přidané, když poslouchám na mobilu tak mi to logicky nevadí.
Budu rád když se tu dozvím proč se to děje a jak se tomu vyhnout.
Díky :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak s tímto problémem bych se obrátil na vývojáře Spotify...co jiného... více

3. Kontaktuj nás.

Když nenajdeš řešení na našem webu podpory nebo v komunitě, obrať se na naši zákaznickou podporu.

Nebo tady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]