Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

The Sims 4 - rozšíření cena?

Od: jjjjjjane odpovědí: 2 změna:
Zdravím, chci se optat na moji oblíbenou hru the Sims 4. Mám stahlou zatím jenom základní verzi a proto se ptám, kolik stojí rozšíření? Nikdy jsem žádnou hru nekupovala tak s tím ani nemám zkušenosti...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Čtyřku jsem kupoval dcéři. Hrála to celkem dost, ale neměla tam snad nějaké "mazlíčky" a další věci. Koukali jsme na to a všechny rozšíření by vyšly snad na dvacet tisíc, tak jsme se na to vykašlali.

hodnocení

0x

Základní hra je nějakou dobu k dispozici zdarma. Velká rozšíření (Kočky a psi, Střední škola atd.) stojí v plné ceně 39.99 euro. Bývají slevy, ale více než 50% jsen nikdy neviděl, takže pak stojí 19.99 euro. Střední rozšíření (Rodičovství, Vlkodlaci atd.) stojí v plné ceně 19.99 euro. Meněí rozšíření (přidávající jen předměty) stojí 9.99 euro nebo 4.99 euro.

Jo... hraní Sims leze docela do peněz... i když to člověk nakupuje ve slevách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]