Nejste přihlášen/a.
Nejsem si jist, jestli se to dá přímo nastavit, ale USB On-The-Go - je naprosto bezkonkurenčně lepší než microSD... - tedy za mne.
Přihodit z paměti trochu k RAM je jistě výborná věc - na hraní her to musí být paráda...
Nejsem moc na dražší mobily - kupuju do max. 4000,- v akci. (naposledy realme 8)
Nerozumím lidem, kteří si nafotí či natočí 200GB materiálu a nechají si to v mobilu - proč to děláte?
V této cenové relaci to bude plus mínus dost podobné, orientoval bych se hlavně podle sympatií ke značce, prostředí. Samsung A34, Redmi Note 12 Pro, který bude mít senzor otisku prstu v tlačítku. Podobně tak Sony 10 V, který má i menší rozměry. Slušné jsou i Motoroly. Namátkou G84 nebo můj favorit Edge 30 Neo i s bezdrátovým nabíjením. Já osobně mám o pár stovek dražší Nothing Phone 1, velice slušné fotky, bezdrátové nabíjení, design ale není pro každého. A s ještě trochou příplatku se dá pořídit třeba Motorola Edge 40, která už je také velice solidní.
Aja, když jste zvyklá na Samsung, tak neberte jinou značku, zbytečně si zkomplikujete život. Jednou ve špitále po mně chtěla paní něco udělat právě na Samsungu, já mám iphone a opravdu mi to dalo práci.
re4zon: To, že čínské telefony mají špatně odladěné prostředí je informace stará už hodně let, nejspíš ani tehdy to nebyla moc pravda. Nejvíce problémů bylo vždy mezi přístrojem a židlí.
mrknul jsem se na aktuální nabídky a moc se mi líbí tento
celý svět je vyráběný v Číně - to neznamená, že musí být nekvalitní...
Kde se vyrábí telefony Motorola?
Již v roce 2001 totiž Motorola uzavřela svou jedinou továrnu na výrobu mobilních telefonů v USA. Neoutsourcovaná část produkce tak pochází z vlastních továren v Číně a Indii. Z Číny pochází pravděpodobně i většina telefonů ostatních výrobců, ani ti toho ale příliš o původu svých telefonů neprozrazují. text googl 14. 1. 2010
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.