Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Multimedialni prehravac (MMP)

Od: majkyx odpovědí: 1 změna:

Ahoj vsichni, zajimalo by mne, zda mate zkusenosti s Multimedialnimi prehravaci.. Chci nejaky koupit a libi se mi treba: eGreat EG-R200S Pro _ tento ale nema DVB-T tuner. Myslite si, ze kdyz k nemu pripojim USB DVB-T tuner, ktery soucasne pouzivam k PC, ze pujde naladit programy? Tento MMP se mne libi kvuli parametrum a recenzim. Nebo nekdo mate typ na podobny MMP s DVB-T, kterz by byl alespon tak dobry jak tento? Diky
Majk

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tak tento přístroj (a i většina podobných) má zabudovaný OS LInux. Zde je ještě i Android.

Podívejte se, zda ten Váš USB DVB-T tuner není pouze pro OS Windows (je to velice pravděpodobné).

Domnívám se, že toto je minimálně jedna z překážek, proč to asi nebude fungovat. Důvodů může být i více, ale OS Linux i Android může mít problém s rozpoznáním tohoto hardwaru a není možnost jejich konfiguraci přímo měnit. Pokud je pro Vás DVB-T tuner důležitý, tak raději volte MMP se zabudovaným tunerem. Procházel jsem několik recenzí a u všech MMP jsou pro a proti, tak nebudu doporučovat raději nic. Počkejte si na ostatní rady od dalších rádců. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]