Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poradíte někdo třeba v apple hodinkách a taky v chytrých fitnes náramcích? Díky za informaci
Třeba celý den bere léky a ráno vstává na 10tej budík. Do toho nezapomenout na nákup a tam a tam...máš rázem 18 budíků.
Já měl nejvíc asi 10.
@krtek6 Bral jsem prášky 6x denně, vstával do práce, měl pravidelné schůzky různého typu v různý čas 3x týdně (jen to je 10 událostí) a sem tam nějakou nepravidelnou událost.
Navíc si na spostu věcí nastavuju budíků víc, podle potřeby, ve stylu
-5 minut - pustit vše, co mám v rukou, oblést, obout, utíkat, je pomalu pozdě
-15 minut - ukončit rozdělané věci, začít se připravovat k odchodu
-30 minut - nezačínat nové věci, rozmyslet si, co si ssebou chci vzít a nějak rozumně to nachystat a zabalit
Jednak beru teď léky co 2 hodiny a zbytek je zapomenutej od minula plus 3 jsem přidal teď, aby jich bylo víc. Nepotřebne zapomínám mazat
Krtek6: jo, jmenuje se to budík, ale neví o nikom, kdo by ho používal jen na buzení. To je stejné, jako tvrdit, že telefon je jen na telefonováni a je ujetý jej používat na Poradně Když na to tak myslí, tak jo, setkal jsem se i s takovým člověkem - ale ten neměl internet ani počítač a bylo mu 90.
V applu pokud omezení je, tak jen 20 to není, Může být třeba 100, netuším, nebo nekonečno. neboli těch budíku já jsem tam vždycky jenom budíky přidával a nemazal takže určitě okolo 30 jich tam mám
na co takovouhle věc někdo potřebuje vědět?
Ale v historii posledních hovorů je limit 100,Když poslední umažete, tak se načítají další, do limitu 100 (na zobrazení) v té databázích je asi 1000...Nechápu, proč zatím neumožní další historii hovorů, škoda.
Počítejte tak 10 byte na budík, plus případně něco na název a jiné ptákoviny. Hodinky mají desítky Giga bytů, teoreticky se tedy vejdou tisíce mliónů budíků.
Tedy z hlediska rozumného použítí nesmyslně moc.
Z hlediska ovládání to nedává smysl a taky asi chce uživatel mít i víc aplikací, než hodinky, ale ten limit není technický.
Buď si někdo řekl něco jako "já používám 3, tak 30 musí stačit každému" (podle vzoru 640kB musí stačit každému), nebo si spíš řekl "udělám lacinou appku na 10 a dražší na 50 a nejdražší na 500 a budu rýžovat. Lidi se namlsají lacinou, ale bude jim brzo malá"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.