Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaomi nedá pokoj

Od: nerentier odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Potřeboval bych poradit dvě věci ohledně telefonu. Exsituje nějaký program typu aTube pro mobil? Před jeho stažením v mobilu vyskakuje upozornění, že je v programu virus. Druhá věc je naléhavější: Dříve po propojení mobilu s notebookem pomocí káblíku naskočil třímístný výběr, zda chci přenos souborů, nabíjet mobil, to třetí jsem zapomněl. Teď, když to propojím, nabídka nenaskočí, telefon automaticky nabíjí a já nemohu přenášet soubory. Pokud to zkusím z notebooku, najdu soubor Redmi a ten se po rozkliknutí zobrazí jako prázdný, přenášet soubory nelze. Jak vrátit nabídku? Díky. *nevi*

doplněno 05.11.23 09:58:

Pane svačinko? *hej*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, používám Snaptube. Ovšem, APK není v Obchod Play, tak si ho najdete přes Google a mobil bude chtít povolení k instalaci z neznámých zdrojů, což může vyděsit, ale můj antivir je i po instalaci a při použití v klidu (a jestli zjistí nějaký Číňan, jak programu používám, mně nevadí). Občas vyskočí reklama, ale použití pro audio i video je super. Věnujte pozornost nastavení apky. Zdravím!
nerentier
hodnocení

To by šlo. *palec*

111®
hodnocení

1x

mastavení- pak o mobilu tam na sestavení asi 7x klepnout a nasledně povolit ladění přes USB, či tak nějak

hodnocení

1x

Jo, ten Snaptube používám taky. Nevím jak teď, ale dřív se apky stažené z netu do PC nebo přímo do mobilu jako soubor "app", musely instalovat přes tzv. "apkpure". A k té druhé části dotazu - máte asi vypnuto to zobrazování menu při připojení.

Takže až příště připojíte, posuňte prst od horního okraje tlf směrem dolů, mělo by se objevit. Tam vyberte přenos souborů.

Xiaomi nedá pokoj
Xiaomi nedá pokoj #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]