Krásný den, nevím ani jak to popsat, ale co už... Letos nám umřel dědeček a jako dárek bych chtěla dát mamince medvídka s hlasem dědečka, jak říká mám tě rád, či něco podobného. Problém je v tom, že nemám záznam dědečka jak by to říkal, ale vím že existují možnosti jak toho docílit, ale nevím však jak. Existují na to programy, či odborníci, který by mi pomocí pouze dědečkovo hlasů dokázali upravit dědečkův hlas, jak říká mnou určenou větu. Jsem jen laik, tak jestli zároveň neexistuje opravdu nějaká jednoduchá varianta řešení mého problémů, kterou bych byla schopna i já udělat, či vytvořit. Omlouvám se, snad to vysvětlují aspoň trošku srozumitelně. Děkuji za jakoukoliv zpětnou vazbu.
Pokud mas nejake nahravky jeho hlasu (cim vice materialu tim lepe) tak pres AI vytvoris v podstate presnou kopii jeho hlasu. Pak uz si jen napises text co potrebujes. Staci si najit specificke AI (google - klonovani hlasu) co potrebujes, ale pocitej s tim ze nemusi byt zadarmo.
Máš nějaký zvukový záznam s jeho hlasem (kazetu, video, vzkaz na telefonním záznamníku nebo zprávu v hlasové schránce atd.)? Pak by ta nahrávka šla běžným programem na úpravy zvuku vyčistit, aby se získal nerušený kvalitní záznam jeho hlasu a ten pak zadat jako učící se zdroj hlasu pro AI (umělou inteligence) dostupnou na Internetu. Při dostatečně dlouhém zdroji zvuku získá AI dobré pochopení charakteristik hlasu a dokáže správně vyslovit zadanou napsanou větu ("Mám tě rád.").
Osobně jsem nezkoušel a nevím, jak dobře to funguje pro češtinu, ale na Internetu se dají dohledat ukázky pro anglický hlas a psaný text.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.