Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Datový roaming iphone 12

Od: kolemjdouci odpovědí: 3 změna:

Dcera má iphone 12 a odlétá na jazykový kurz, chtěla si zapnout datový roaming a nenašla, kde by ho mohla zapnout. Co jsem se díval na různé návody, tak menu po rozklepnutí Nastavení - mobilní data má jiné, než je všude v návodech zobrazeno.Nemá tam v menu - volby dat-datový roaming. Má s tím někdo zkušenost?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xncmxk
hodnocení

1x
Nastaveni - volby dat
Nebo napiste do vyhledavace iphone ( na hlavni obrazovce swipe doleva a stahnout z vrchu lištu na vyhledavani ) a najit to pres slova :)
Datový roaming iphone 12

kolemjdouci
hodnocení

To jsem udělal a ukazuje to,že data jsou vypla a nepodařilo se mi je zapnout. Data ke zvolene SIM kartě jsou předplacené. Omlouvám se za spatnou fotku,ale líp můj mobil to vyfotit nedokáže
Datový roaming iphone 12 #2

kolemjdouci
hodnocení

Data už jsou zaplé, ale stejně to žádnou nabídku na datový roaming neukazuje.

doplněno 03.11.23 22:33:

Vyřešeno, bylo to jinde v menu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]