Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznáme číslo

Od: jackjak* odpovědí: 11 změna:

Prosím, prosím když jsem byl mimo signál, tak mi volalo číslo 723674452, na které když jsem volal zpátky ozval se hluchý ton, totožnost nejde zjistit ani na internetu, ani u operátora, mohlo by se snat jednat o úřad, policii, či je to pouze nějáký marketing. Neřešil bych to kdybych nečekal důležitý hovor.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nebezpecny nebude, nejsou na to cislo zadne recenze, vychazi neutralne. Nikdy nevolejte nikomu neznamemu zpatky, Kdyby to byli policajti, tak si vas najdou.

k2

Budete se mozna divit, ale jsou i lide, kteri maji telefon na komunikaci i s CIZIMI lidmi a zavolat zpet je slusnost ci nutnost...

Žádná slušnost ani nutnost to není, ale blbost a riskování, že tě může napálit nějaký podvodník. Nutnost tak pro toho volajícího a pokud by s vámi potřebovat nutně mluvit, určitě zavolá znovu, i opakovaně. Takže spíš na zpětné volání pozor!

k2

@jak123: Pokud pouzivate telefon ke komunikaci napriklad se zakazniky, tak je to slusnost a svym zpusobem i nutnost.

Když podnikáte, tak možná ano. Ale jinak to není ani povinnost ani slušnost.

Kdybych byla blbá, tak ze slušnosti volám každýho šmejda, který mi volá třeba ze Srí Lanky.

jackjak*
hodnocení

Kdyby to byli policajti, tak co kdyby chtěli třeba jenom zavolat? Jak je kontaktovat zpátky? Mě nejvíc zajímá, proč je číslo hluché.

macvac

Já když mi to někdo nebere napíšu,krátkou SMS. A volaný se sám rozhodne jestli mi to vezme.

id
hodnocení

0x
Kdybych neuvedla neznámé číslo, tak jsem druhý den jela zbytečně do 80 km vzdálené nemocnice na plánované vyšetřeni. Změnili mi termín.
jackjak*
hodnocení

No právě proto se chci dozvědět o co šlo, jak taky uvádím čekám důležitý hovor. Já beru čísla všechny, ale teď jsem byl bohužel mimo signál.

hodnocení

0x
Třeba různá call centra mají jen jednosměrná čísla.

hodnocení

0x

Zrovna dnes jsme měli hovor z neznámého čísla, ženská tvrdila, že volá z call centra KB a znala i jméno poradkyně banky...že máme předschválenou hypotéku. Jasně, že jsme o NIC nežádali, žádné peníze, tak jsme hovor ukončili. Volání na toto číslo už bylo neúspěšné, hlášení "číslo není dostupné"... Následně po dotazu na komunikaci ze strany KB potvrzeno, že žádný hovor z banky nebyl dnes uskutečněn...

Tak si dávejte na vykuky pozor!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]