Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Horkovzdušná trouba Fagor - teploměr

Od: jp odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, včera jsem si všiml, že mi svítí na troubě stále teploměr ikdyž trouba nebyla zapnutá. Začali jsme péct a 1. funkce viz. foto nefungovala... větrák běžel ale nehřála ani po 20min. Funkce s grilem fungovalala, ale krapet se to připálilo během zhruba 30minut. Funguje i spodní + horní ohřev bez ventilace. Kde by mohl být problém - termostat? Objednal jsem si teploměr do trouby abych si změřil teploty jestli budou stabilní.

Mám Fagor 5H 803X

Díky za případnou pomoc.

Horkovzdušná trouba Fagor - teploměr
Horkovzdušná trouba Fagor - teploměr #2
Horkovzdušná trouba Fagor - teploměr #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Co na to říká návod? Vypadá to, že nefunguje termostat kovacek.cz/...
U grilu je vyřazen z funkce, pokud se nepletu a proto gril jede... Takže zjistit stav termostatu, případně při vadném výměna

jp
hodnocení

Právě že o svítícím teploměru není ani slovo. Termostat se mi tedy potvrdí jakmile vložím teploměr do trouby a nebude držet požadovanou teplotu že?

sasa*

Njn ano, ale to nemá kontrolku. U mé trouby je kontrolka, že má spínat spirála. Takže pokud zapíná a vypíná kontrolka vidím, že termostat reguluje a nemusím kupovat teploměr... Je v tahu spirála, nebo přepínač, nebo upad drát apod...

hodnocení

0x
Jestli ostatní ohřevy jedou, tak pravděpodobně odešlo topné těleso horkého vzduchu.

jp
hodnocení

Tak dnes jsem zkoušel ten teploměr do trouby a na 190°C to vyjelo až k 300. Takže co by se mělo nejprve zkusit?

Temostat... zůstal sepnutý, nevypíná. Viz i ta signalizace.

jp
hodnocení

díky za pomoc, termostat vyměněn a funguje to *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]