Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěl bych se dívat na Blu-ray filmy na velkém monitoru, který mám připojený k Macu. Uvažuji proto o koupi Blu-ray přehrávače, ale obvykle mají jen HDMI výstup v němž je video i audio. Můj monitor však nemá audio výstup ani reproduktory - jen 2 HDMI vstupy, takže bych mohl přepínat obraz mezi počítačem a Blu-ray přehrávačem. Mohl by mi někdo poradit, jak v tomto případě dostat zvuk do sluchátek z Blu-ray přehrávače?
Koupil bych přehrávač, který má digitální audio výstup koaxiál či SPDIF. Koupit převodník (adaptér) digital/analog s výstupem na sluchátka. Blue-ray ovšem přehrává vícekanálový prostorový zvuk, ktery mit tím pádem ve sluchátkách nebudete. Pro vícekanálový zvuk koupit reciever. Potom propojit optikou. Ale to jsme již někde jinde. Já používám toto AXAGON ADA-71 SOUNDbox
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.