Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ulefone power Armor 13, upgrade Androidu

Od: wfzdepapepa odpovědí: 2 změna:

Ahoj

prosím o radu jak Upgradovat Android na mobilu "Ulefone power Armor 13" ...Jde o to,že oficiálně je v ČR na tomto mobilu pouze Android 11 a upgrade na Android 12 oficiální aktualizace nenabízí (Zjištoval jsem to i na české oficiální podpoře Ulefone).

S mobilem jsem po všech jeho stránkách spokojený ,až na to ,že v autě při zapnuté funkci "Android auto" dochází k častému sekání při zapnuté navigaci - což pravděpodobně způsobuje ten Android 11. Proto prosím o jakoukoliv radu, jak na mobilu upgradovat na Android 12 (Tento upgrade by měl být v některých oblastí mimo EU umožněn a povolen).

Děkuji za jakoukoliv odpověd.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

2x

Já bych nejdříve ověřil jestli to je verzí Androidu, protože se mi nezdá, že by to bylo tím.

Ovšem pokud chcete experimentovat tak stačí stáhnout a můžete drive.google.com/...

je to z oficiálních stránek Ulefonu. ulefone.com/...

hodnocení

0x

Na mých blbých telefonech se instalace - aktualizace androidu - dělají samy. Ulefone mají děti armorX5pro - tam se jim něco aktualizovalo také - ale šlo to přes nastavení, aktualizace.

Pokud to nejde, buďte rád... co já bych dal za možnost zůstat v ověřené verzi OS. Teď se mi na starém realme 8 instaloval android 13 a vůbec mi to nesedí :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]