Nejste přihlášen/a.
Ahoj
prosím o radu jak Upgradovat Android na mobilu "Ulefone power Armor 13" ...Jde o to,že oficiálně je v ČR na tomto mobilu pouze Android 11 a upgrade na Android 12 oficiální aktualizace nenabízí (Zjištoval jsem to i na české oficiální podpoře Ulefone).
S mobilem jsem po všech jeho stránkách spokojený ,až na to ,že v autě při zapnuté funkci "Android auto" dochází k častému sekání při zapnuté navigaci - což pravděpodobně způsobuje ten Android 11. Proto prosím o jakoukoliv radu, jak na mobilu upgradovat na Android 12 (Tento upgrade by měl být v některých oblastí mimo EU umožněn a povolen).
Děkuji za jakoukoliv odpověd.
Já bych nejdříve ověřil jestli to je verzí Androidu, protože se mi nezdá, že by to bylo tím.
Ovšem pokud chcete experimentovat tak stačí stáhnout a můžete drive.google.com/...
je to z oficiálních stránek Ulefonu. ulefone.com/...
Na mých blbých telefonech se instalace - aktualizace androidu - dělají samy. Ulefone mají děti armorX5pro - tam se jim něco aktualizovalo také - ale šlo to přes nastavení, aktualizace.
Pokud to nejde, buďte rád... co já bych dal za možnost zůstat v ověřené verzi OS. Teď se mi na starém realme 8 instaloval android 13 a vůbec mi to nesedí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.