Pokud už někdo četl mé předchozí otázky tak ví o co jde. Nemůžu pořád zapnout Nokia 500. Už jsem koupil dokonce i novou baterku. Telefon se zapnul, fungoval, ale zapomněl jsem ho nabít a už nejde zapnout. Netuším co s tím, při zapojení do zásuvky telefon pořád nic nedělá. Při připojení by se mělo rozsvítit tlačítko MENU, což se neděje ani po hodině. Většinou nějak naskočí po 4 dnech, ale to už je měsíc. Bojím se že ho už nikdy nezapnu. Metodejondrs
Takhle to vypadá na něco s nabíječkou nebo kablíkem od ní, případně na konektor v mobilu.
metodejondrs
To není ledajaký mobil. Je na něm několik zpráv, fotky (důležité) a hlasové zprávy nebo hry. Takže mi nevadí že je tak složité ho provozovat, ale nedaří se. To žádný ,,křumpl" není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.