Nejste přihlášen/a.
dobrý den
mám IphoneSE, připojím se na wifinu, spustím youtube.com a vyhledám písničku, lze pak zvuk streamovat přes airplay np do TV nebo do jiného repráku? Nevím jak na to.
když si stáhnu appku Spotify, tak to dokážu přes aplikaci
když si stahnu appku YubePiP, tak to dokažu přes aplikaci
lze to ale nějak z youtube? Nevidím možnost ani na aplikaci YouTubeMusic ani na www.youtube.com (nemám předplatné)
děkuji za rady
Na webove aplikaci YT asi nikde, musis smart aplikaci - pak je tam sdileni do TV vybavene aplikaci YT! Je to obdelnicek s vlnkama podobne jako wifi.
A jen Samotny zvuk - ten das pres BT ! Tam je jedno zda hrajes spotify youtube nebo mp3 a zvuk leze z telefonu pres bt do bt receiveru/zesilovace a odtud pak do repro beden. Bt receiver s 50Watx2 stoji asi 15$?
V aute pouzivam jeste neco jineho: cigaretovou nabijecku ktera ma soucasne i mereni napeti auto baterie a bluetooth +fm generator a posila zvuk pres FM do autoradia a jeho beden (pokud starsi autoradio samo neumi BT). Cenovka 3$.
Je treba pochopit jak veci funguji!
Proč to chceš streamovat do televize, tvoje chytrá TV má vestavenou YT a/nebo AirPlay? pokud ne, tak tam žádný zvuk posílat pravděpodobně nemůžeš obecně!
pokud má tvoje TV YouTube aplikaci, je připojena na tvojí wifi, tak nastartuji tu aplikaci (Pro starší modely televizi tohle byla podmínka, novější modely televizi už uměli naslouchat), A mobil připojený do stejné wifi sítě, v něm spusť aplikaci, ne webovou stránku! YOUTUBE -A po nějaké chvíli uvidíš to sdílecí tlačítko.
pokud to nefunguje, tak ještě existuje možnost použít párovací kód!
pokud nemáš chytrou televizi s aplikací YT (možná jen nemáš nainstalovanou tu aplikaci YT v televizi -pak si prostě musíš stáhnout do televize, nainstalovat, a poprvé spustit) tak na to zapomeň!
ps: mám i televizi s AirPlay, Ale je to nepoužívám, takže nevím, jestli to funguje, přes YouTube... podle mě je to nemusí fungovat, to je určeny na něco jinýho
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.