Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych se zeptat na nějakou pohybovou konzoli. Něco abychom mohli s děckama a kámošema poskakovat před plátnem, nebo před monitorem(TV nemám). Zkouším něco nejít, ale nějak nevím, jak to pojmenovat.
V létě u nás v obci byly atrakce pro lidi zdarma. Jedna z nich byla, že jsme ve dvojici(proti sobě jsme hráli) zatloukali nafukovací palicí takové nafouknuté kolíky. Na vrchu nafukovacího kolíku byl nějaký snímač úderu. Myslel jsem, že to snadno najdu, tak jsem se provozovatelky neptal na název.
Jindy jsme zase měli borce s dodávkou, ve které měl plátno a stříleli jsme kance z takové pušky.
Na jedne akci kdysi dávno jsem viděl cosi promítat na zem obrazce a musel jsem podle toho skákat po nic, jak se zobrazují.
děkuji za pošťouchnutí
Vzhledem k tomu, že ani PlayStation ani XBox už své pohybové senzory nevyvíjí, nevznikají do nich ani hry.
Zdá se, že zřejmě jedinná rozumná cesta jak splnit nějak Vaše požadavky je Nintendo Switch a k němu koupit Ring Fit Adventure.
děkuji za navedení.
Není Nintendo Switch náhodou konzole do ruky? Jde to připojit rovnou na PC monitor přes HDMI? Nebo aspoň nějak přes PC...
A ten Ring Fit Adventure jde použít jen s tou jednou hrou, nebo je jak použitelné i k dalším hrám? RFA je ale spíše fitnes cvičení, než nějaká hra(i když je tam nějaký herní mod taky).
Co třeba Nintendo Wii? To už se taky nevyrábí a Switch je nástupce Wii?
Jak se vůbec nahrávají hry do Nintenda? A je nutná nějaká online registrace, jako je tomu Oculus Quest 3 VR(a možná i jiných)?
Switch je sice konzole do ruky, ale má dokovací stanici, kterou lze přes HDMI kabel připojit např. k TV. Navíc právě díky tomu, že má oddělitelné ovladače, je ideální k různým pohybovým hrám.
Co se týká Fit Ring Adventure... už je to nějakou dobu co to bylo puštěné, protože dcera na tom hraje hlavně Pokémony... ale co si pamatuji, tak je v něm klasické cvičení (s volbou intenzity, účelu, délky a dalších věci) a pak dobrodružná hra, kdy hráč ovládá postavičku právě pomocí toho Fit Ringu. Co si tak vybavuji, bylo tam nějaké šplhání po skalách, let na rogalu a další.
V rozšíření své původní odpovědi jsem odkazoval na několik sportovních her pro Switch. K jejich hraní nepotřebujete Fit Ring, stačí původní ovladače.Ale Fit Ring mi přišel jako takový typický zástupce pro hru která zabaví nejen děti v rámci toho dobrodružství, ale i dospělé, kteří si chtějí třeba jen zacvičit.
Když bych koupil z druhé ruky Xbox One. Ten má Kinect 2.0.
Jak funguje stahování her? MS má Game Pass s předplatným. Mohu si tedy zapltat GP a pak stáhnout hry na HDD konzole? A z této konzole se pak hry instalují? A dají se tyto stažené hry, ještě neinstalované, uložit na externí disk? A samozřejmě, pak zrušit GP
Když bych připojil Kinect 2.0 k PC, šlo by hrát nějaké počítačové hry a Kinect by snímál mé pohyby a hra na to reagovala? Popř.přes Xbox emilator.
Po pár měsících se vracím. Stále jsem se nerozhodl.
Napadlo mě ještě jít do taneční podložky s kamerou. Procházím nabídku a zjistil jsem, že jsou v zásadě 3 varianty. Nejobyčenější. S pěnovkou jako vycpávkou. A pak s kovovým rámem. A pak jsou podložky pro 2 hráče.
Máte někdo s těmito podložkami zkušenost a podělíte se o ní?
Našel jsem i stránky(forum), které se tomu věnují. Jsou to ale zahraniční stránky. Anglicky umím a trochu jsem si tam početl. V zásadě se dá říct, že ty první dvě kategorie jsou tak na měsíc denního skákaní. Pak odejde nějaký snímač. Za řeč prý stojí ty kovové. Nicméně, v ČR se ty dražší podložky neprodávají. Max.ty s tou pěnovkou uvnitř. Ty kovové bych musel objednat ze zahraničí(nejčastěji se provávají v USA). Domácích oprav se nebojím. Ale jdou sehnat nové snímače? Takovou nabídku jsem na netu nenašel. Nevím však ani, na jaké principu snímání pohybu funguje.
Když se dívám na amazonu na podložky, tak zjevně tatáž podložka se prodává od 100 do 300USD. Výbava stejná, značka někdy jiná.
děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.