Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sonicky zubní kartaček

Od: kasper® odpovědí: 3 změna:

zdravím ,

potřeoboval bych doporučit sonickyy zubní kartaček

libí se mi tento mall.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

runner2
hodnocení

1x

Nějaký model Philips Sonicare - dle financí. Porovnat s ostatními značkami nedokážu, ale doporučit Vám jej mohu (několik režimů, několik intenzit, tlakový senzor), spokojenost. Máme doma všichni na doporučení zubaře.

hodnocení

0x

Když jsem kdysi vybíral a porovnával jednotlivé kartáčky, tak nejlépe mi vyšel Philips Sonicare DiamondClean 9000 (HX9911/94). Máme jeden dohromady pro celou rodinu (4 osoby) už třetím rokem a pořád funguje bezvadně...

makk
hodnocení

0x

Philips Sonicare, úplně stačí i ten nejlevnější, princip čištění mají všechny modely stejný. Mám ho několik let, zkušenosti dobré, baterka drží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]