Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vradio - aktualizace

Od: aloisb® odpovědí: 4 změna:

Dostal jsem k narozeninám nový tablet HONOR a nainstaloval jsem na něj aplikaci Vradio - online a recorder, s kterou jsem velmi spokoje, protože má všechny české i světové stanice. Chtěl jsem nainstalovat tuto aplikaci také na starší iPad, ale tam je v Apstoru nějaká straší verze, která má předinstalovány pro ČR jen 3 stanice. Neví někdo, kde by se dala stáhnout ta novější verze Vradia?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zadej si to do vyhledávače.

hodnocení

0x
Nemám iPad, nevyzkouším, zkuste si vybrat google.com/...
hodnocení

iPad nedovolí instalaci aplikace z cizích zdrojů a v Apps story nebo v Google Play jsou právě ty aplikace , kde má ČR jen 4 rozhlasové stanice. Tak nevím, proč na Androidu je jiná aplikace se spoustou českých stanic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]