Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizel mi obchod Google play

Od: magdon® odpovědí: 3 změna:

Tak se mi nějak omylem podařilo odstranit z androidu "obchod Google play". Při snaze o jeho obnovení jsem se dostal na stánky "APKmirror", odkud by měl jít přeinstalovat. Ale nejde. Při pokusu o istalaci mi to oznamuje, že nelze spustit žádnou aplikaci (nebo tak nějak). Co s tím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Co je to za mobil? Huawei? Schválně jsem to teď zkusil na Samsungu a odinstalovat obchod nelze. Jen vypnout.

olinl
hodnocení

0x

Je to systémová aplikace, neměla by z Androidu jít smazat, (pokud nemáš rootnutý mobil), v systému někde bude. Zkus vyhledávací políčko, co to najde..(nepíšeš co máš za "pořadí" Androida)

hodnocení

Už z toho blbnu *ee*. Byl jen deaktivovaný. Za skoro celé odpoledne jsem to nenašel. Teď jsem vzal mobil znova do ruky a měl jsem to za cca 15 vteřin. *zed*

Takže dík, už je to v pohodě *frajer*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]