Nejste přihlášen/a.
Ahoj, rád bych si koupil usb tv tuner do ntb, tak do 900,- Kč, ale nevím, podle čeho vybírat, co by bylo nejlepší, jaké funkce. Díval jsem se na 2 tv tunery a jediný rozdíl mi přišel pouze v ceně. Poradí mi někdo, na co se při koupi tohoto zařízení zaměřit?
Maikeru já tedy nepoužívám USB ,ale klasickou TV kartu do PC. Taky jsem mně původně dilema od jaké Fy katru koupit a protože jsem měl možnost otestovat více karet tak jsem zkoušel a zkoušel a nejvíce mně vyhovuje AVerMedia. Mají slušnou podporu a citlivost tuneru je asi nejlepší. Pomněrně jednoduchá instalace. Zkoušel jsem tyto Hauppauge, Pinnacle , Leadtek , Gigabyte. Nejhorší byl Hauppauge.
Pokud bych volil USB tak bych šel do AVerTV Volar HD PRO ,ale ještě spíš bych připlatil a koupil AVerTV TwinStar
Vzhledem ke stáří a rychlosti mého ntb mi bylo doporučeno řešení PCI kartou, USB připojení by asi (určitě) nefungovalo, občas musím zavřít pár "rezidentů" aby se to nesekalo. Kartu mám hybridní, občas potřebuji TV, občas stáhnout nějakou VHS. S Averem jsem spokojen.
V podstatě nepotřebuju něco extra výkonnýho, normální TV mám nedávno novou, jen je dočasně mimo provoz, tak jsem se rozhodl pro TV tuner a jde mi víceméně především o nahrávání pořadů a filmů v rozumný kvalitě a co jsem se tak díval, tak už i do těch 900 Kč existují usb s HD kvalitou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.